Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

THF başkan adayı Tolga Atıcı, seçim çalışmalarına Erzurum’da başladı

25 Ekim’de gerçekleştirilecek Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) seçimli genel kurulunda aday olacak olan Tolga Atıcı, çalışmalarına memleketi Erzurum’dan başladı.Erzurum’da çeşitli temaslarda bulunan Türkiye Hentbol Federasyonu başkan...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2016 21:01
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2016 21:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
25 Ekim’de gerçekleştirilecek Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) seçimli genel kurulunda aday olacak olan Tolga Atıcı, çalışmalarına memleketi Erzurum’dan başladı.
Erzurum’da çeşitli temaslarda bulunan Türkiye Hentbol Federasyonu başkan adayı Tolga Atıcı, AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’yla da bir araya geldi. Seçim çalışmaları kapsamında şehrin ileri gelenleriyle çeşitli istişarelerde bulunan Atıcı, Aziziye ilçesinde Milletvekili Ilıcalı ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’la birlikte Aziziye Termal ile Göztepe arasındaki hentbol müsabakasını izledi.
Aziziye Termal Hentbol Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar ve Göztepe Kulübü Amatör Şube Başkanı Deniz Durmaz ile seçim çalışmaları hakkında görüşen Başkan Adayı Tolga Atıcı, Erzurum’da gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirtti. Atıcı, “Hentbol sporumuzun geleceğini kurtarmak ve uluslararası başarıların önünü açmak için 25 Ekim’de başkanlığa ben de adayım. Kendi memleketimiz Erzurum’da başladığımız seçim çalışmalarında şehrimizin saygın isimlerinin de moral desteğini aldık ve kendimize güveniyoruz" dedi.
Aziziye Termal ile Göztepe arasındaki müsabakanın ardından soyunma odalarına giderek iki takım oyuncularını tebrik eden Atıcı, tribündeki taraftarların ’Başkan Atıcı’ tezahüratlarıyla salondan uğurlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.