Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TGF’den Bakan Kılıç’a ziyaret

Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Musa Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı makamında ziyaret etti.Türk güreşi, milli takım kamplarının tahsisi ve 2020 Tokyo Olimpiyatları’nın yol...

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Musa Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı makamında ziyaret etti.
Türk güreşi, milli takım kamplarının tahsisi ve 2020 Tokyo Olimpiyatları’nın yol haritasıyla ilgili gerçekleşen ziyarette Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Dünya ve Avrupa Şampiyonaları ile 2016 Rio Olimpiyatları’nda kazanılan 5 madalyayı hatırlatarak, "Milletimizi gururlandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

“Her zaman güreşe gereken desteği vermeye hazırız"
Türk güreşinin ata sporu olduğunu ve her zaman zirvede olması gerektiğini belirten Bakan Kılıç, “Yeni döneminizde bir an önce yol haritanızı belirlemeniz gerekiyor. Önünüzdeki Avrupa ve Dünya Şampiyonaları’nda başarılarınızı artırmanız ve özellikle 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda daha fazla madalya kazanmanızı bekliyoruz. Biz Bakanlık olarak her zaman güreşe gereken desteği vermeye hazırız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.