Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TFF'yi eleştiren Şenol Güneş: Milli takıma gitme hakkı serbest olsun

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Kupası'nda 1-1 berabere kaldıkları Centone Karagümrük maçından sonra yaptığı açıklamada saha zemini ve Futbol Federasyonu'nu eleştirdi.Karagümrük Vefa Stadı'nda oynanan ve 1-1 berabere...

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2014 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2014 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Kupası'nda 1-1 berabere kaldıkları Centone Karagümrük maçından sonra yaptığı açıklamada saha zemini ve Futbol Federasyonu'nu eleştirdi.

Karagümrük Vefa Stadı'nda oynanan ve 1-1 berabere sona eren maçın ardından yayıncı kuruluşun canlı yayınına katılan Güneş, oldukça sinirli bir şekilde açıklamalarda bulundu. Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu'nu eleştirirken, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Maçı suni çime verdiler iki milli oyuncum sakatlandı. Kim verecek bunun hesabını? Milli takıma gitme hakkı serbest olsun. Eğer o oyuncular burada sakatlanıyorsa, kendi hakkı olabilmeli. Bizim konuşma hakkımız yok, bir şey konuşsak ceza alacağım. Eğer 3 dakika uzatma veriyor, sedye 5 kere sahaya giriyorsa, hiçbir şey konuşmayalım. Bu şartlarda ellerinden geleni yaptı çocuklar. Taraftarımızdan özür dileriz. Sakatların durumunu federasyona sorarsınız, ben konuşursam ağır konuşacağım çünkü."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.