Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TFF'den Kartal Belediyesi'ne ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Stadyum ve Güvenlik Müdürü Cenk Cem, Futbol Federasyonu Sekreteri Kadir Kardaş ve Kartal İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Şenay, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti....

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2015 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2015 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF'den Kartal Belediyesi'ne ziyaret
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Stadyum ve Güvenlik Müdürü Cenk Cem, Futbol Federasyonu Sekreteri Kadir Kardaş ve Kartal İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Şenay, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Altınok, konuklarına Kartal haritası üzerinde Cevizli Mahallesi’nde yapılacak olan Ceviz Meydanı’nı proje üzerinde anlattı. Ceviz Meydan projesini halka sunduğunu kaydeden Öz, "Bu proje, 15 dakika yürüme mesafesi yani 1 kilometre mesafede olan 4 mahalleye hitap edecek şekilde tasarlandı. Biz Kartal Belediyesi olarak bu projeyi halkla tasarladık. Halkın onayından geçen bu projede havuz istediler, gitar kurslarının açılmasını istediler. Bu da bize değişimin ne kadar hızlı olduğunu gösterdi. Yaptığımız çalışmalarla halkın ufkunu açtık." dedi.

Ziyaretin ardından TFF Stadyum ve Güvenlik Müdürü Cenk Cem, Futbol Federasyonu Sekreteri Kadir Kardaş ve Kartal İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Şenay, Başkan Altınok'a çalışmalarında başarılar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.