Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TFF-Ülker Elit Kız Futbol Köyü, Riva'da başladı

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Ülker sponsorluğunda 2007'den bu yana düzenlenen TFF-Ülker Futbol Köyleri Projesi kapsamındaki Elit Kız Futbol Köyü, Riva'da başladı.Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde devam etmekte...

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2015 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2015 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF-Ülker Elit Kız Futbol Köyü, Riva'da başladı
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Ülker sponsorluğunda 2007'den bu yana düzenlenen TFF-Ülker Futbol Köyleri Projesi kapsamındaki Elit Kız Futbol Köyü, Riva'da başladı.

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde devam etmekte olan TFF-Ülker Elit Kız Futbol Köyü'ne katılan sporcular; temel futbol eğitimlerinin yanı sıra beslenme, oyun kuralları, ilk yardım, çevre bilinci, satranç, yaratıcı drama, kişisel bakım eğitimi ve sanat atölyesi çalışmaları gibi çeşitli eğitimlerden geçiyorlar.

Yazın Nevşehir, Balıkesir ve Erzurum'da gerçekleştirilen TFF-Ülker Futbol Köyleri'nden seçilen, 12-13 yaş grubundaki 46 kız sporcunun katıldığı TFF-Ülker Elit Kız Futbol Köyü 1 Şubat'ta sona erecek.

12 yaş grubundan seçilen erkek sporcuların katılacağı TFF-Ülker Elit Erkek Futbol Köyü ise 2-8 Şubat arası da Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.