Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TFF Ülker 13 Yaş İstanbul Okullar Ligi Protokolü İmzaladı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile TFF, Ülker 13 Yaş İstanbul Okullar Ligi protokolü imzaladı.Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde bulunan Orhan Saka Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2015 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2015 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile TFF, Ülker 13 Yaş İstanbul Okullar Ligi protokolü imzaladı.
Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde bulunan Orhan Saka Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ile İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şerafettin Turan katıldı.
Fatih Terim, törende yaptığı konuşmada, projenin koordine edilmesini beden eğitimi öğretmenlerinin sağlayacağını belirterek, "Onlara küçük bir seminer verildi. Beden eğitimi öğretmenlerimiz, önemli ortaklarımızdan. Kendilerine çok önem veriyorum ve başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
İbrahim İlhami Koç ise İstanbul’da 2 milyon 800 bin öğrencinin bulunduğunu kaydederek, "Geçen sene 40 bin öğrenci, lisanslı olarak okul sporlarının içinde yer aldı. Bugün itibarıyla 190 bin öğrenciye ulaştık. Yıl sonunda yaklaşık 250 bin öğrenciye ulaşmayı planlıyoruz. Temel hedefimiz, lisansı olmayan çocukları sporun içine çekmek" diye konuştu.
Şerafettin Turan da bütün öğrencilerin, gençlerin sporla ilgilenmelerini istediklerini kaydederek, "Bu protokol sayesinde 13 yaş öğrencilerimizin sporla ve futbolla ilgilenmelerini arzu ediyoruz. İnşallah seneye daha büyük bir projeyle birlikte oluruz" ifadelerini kullandı.
İmza töreni öncesi ilçelerde görev yapacak beden eğitimi öğretmenleri ile bir toplantı gerçekleştirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.