Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'TFF bunları görmüyor, onları Allah'a havale ediyorum'

Kasımpaşa Başvekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe ile oynadıkları maçta yaşanan olaylarla ilgili çok sert açıklamalar yaptı.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimini yok saydığını belirten Öksüz,...

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2014 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2014 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kasımpaşa Başvekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe ile oynadıkları maçta yaşanan olaylarla ilgili çok sert açıklamalar yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimini yok saydığını belirten Öksüz, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Ben bu TFF Yönetimi'ni yok sayıyorum. Emre Belözoğlu ilk yarıdaki maçta olduğu gibi Sportif Direktörümüz Oğuz Erkan ve yedek kulübesinde yer alan herkese ana avrat küfretti. Ben net gördüm, yayıncı kuruluşta da var. TFF Yönetimi ve Fenerbahçe bunu görmüyorsa bizim protokol tribününde oturmamıza gerek yok. Oğuz Erkan, Emre Belözoğlu'na açtığı davanın yarınki duruşmasında son maçta ettiği küfürleri tüm delilleriyle mahkeme heyetine sunacak." dedi.

Hilmi Öksüz, son haftalarda aldıkları kötü sonuçlar nedeniyle oldukça stresli olduklarını belirttiği açıklamasında, Fenerbahçe maçına mutla puan için çıktıklarını da belirterek, "5. ve 6. dakikalarda Emre'nin neler yaptığı açık ve net. Hakemler bunu raporuna yazmamışsa ne kadar yanlı maç yönettiklerini ispatladılar. TFF Yönetimi'nin varlığını kabul etmiyorum. Benim için yoktur. Hiç bir kararı adalete, hukuka uygun değildir." diye konuştu.

TFF'nin ve Merkez Hakem Kurulu'nun Fırat Aydınus'u kasıtlı olarak kendi maçlarına verdiklerini de belirten Öksüz, "Yunus Yıldırım Sivas'ta Fenerbahçe'nin, Fırat Aydınus da Kadıköy'de bizim 3 puanımız çaldı." diyerek, şöyle devam etti:

"Sivasspor - Fenerbahçe maçında Yunus Yıldırım, Fenerbahçe'nin 3 puanını çaldı. Aziz Yıldırım maçtan sonra açıklama yaptı. Ben Kasımpaşa 3. Lig'de oynadığı yıllardan beri kulubün içerisindeyim. Türk futbolunda neler oluyor hepsini biliyorum. Aziz Yıldırım, geçen hafta Yunus Yıldırım'ı, penaltı vermedi diyerek çok eleştirirken haklıydı. Sonra ne oldu. Fırat Aydınus geldi. Fenerbahçe maçında bizim 3 puanımızı çaldı. Fenerbahçe'ye 3 tane kırmızı kart göstermesi gerekiyordu. Gösteremedi. Bize gösterdi. 3 puanımız çaldı."

TFF'nin bunları görmediğini de belirten Öksüz, "Onları Allah'a havale ediyorum. Birgün TFF'de iyi yöneticiler, Türk futbolunu geliştirecek, Avrupa'ya taşıyan yöneticiler olacak." dedi.

AYDINUS KORKTU, SAHAYA ISINMAK İÇİN ÇIKAMADI

Öksüz, Fırat Aydınus'un ligin ilk yarısında Eskişehir deplasmanında Fenerbahçe'den Caner'i 'lan' dediği için attığından sonra sarı-lacivertli takımın maçını yönetemediğini de belirterek, şunları söyledi:

"10 yıllardır futbolun içerisindeyim. İlk defa böyle bir şey gördüm. Fırat Aydınus maçtan önce korkusundan sahaya ısınmaya çıkamadı. Cesaret edemedi. Sonrasında bu korkunun sonucunda Fenerbahçe'ye 3 tane kırmızı kart gösteremedi. Yunus Yıldırım, Sivas'ta Fenerbahçe'nin 3 puanını çaldıysa, Fırat Aydınus da Kadıköy'de bizim 3 puanımız çaldı."

ERSUN YANAL NEREDEN BİLİYOR 'KESİN ŞAMPİYON' OLACAKLARINI

Öksüz, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın böylesine elde edilmiş bir galibiyetten sonra yaptığı açıklamaya da tepki göstererek, "Mutlaka Şampiyon olacağız diyor. Nasıl mutlaka şampiyon oluyor. Bu kadar kesin konuştuğuna göre bildiği bir şey var. Ersun Yanal neye, kime güvenerek bunu söylüyor. Bu ifadeyi kullanıyorsa ben de onun bir şeyler bildiğini ve ona göre böyle konuştuğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.