Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TFF Başkanı Demirören: Bir kupadan daha fazlası

Türkiye Kupası'nda final maçı yarın Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanacak. Maçla ilgili hazırlanan 'Maç Kitapçığı'na baş yazı yazan Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, finalin önemine dikkat...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2015 20:41
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2015 20:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Kupası'nda final maçı yarın Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanacak. Maçla ilgili hazırlanan 'Maç Kitapçığı'na baş yazı yazan Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, finalin önemine dikkat çekerken bir kupadan daha fazlası olduğunu söyledi.

53. kez gerçekleşen Türkiye Kupası'nın finaline Bursa'nın ev sahipliği yapacağını ifade eden Başkan Yıldırım Demirören, "Kupa coşkusunu tüm Türkiye'ye yaşatmak adına, bu yıl yola 'Bir kupadan daha fazlası' sloganıyla çıktık. Büyük küçük takım ayrımının ortadan kalktığı, dikkat çekici sürprizlere sahne olan Ziraat Türkiye Kupası maçları bu sayede yepyeni bir heyecanın adresi oldu. Zorlu sınavlardan geçerek finale çıkma başarısı gösteren Galatasaray ve Bursaspor takımlarımızı tebrik ediyorum, tüm sporseverlere, finale yakışır bir mücadele izleteceklerine inanıyorum." diyerek, şöyle devam etti:

"Türkiye Futbol Federasyonu olarak bir ilki gerçekleştirip, tam bir yıl önce, 3 Haziran 2015'te, Bursa'da oynanacağını duyurmuş olduğumuz bu final müsabakasını merakla bekliyorum. Bu vesileyle kupanın isim sponsoru Ziraat Bankası'na ve sezon boyu yaptıkları başarılı yayıncılık için Turkuvaz Medya Grubu'na teşekkür ediyorum.

Bu güzel futbol gecesinde, FairPlay'in ön plana çıkacağını umuyor, siz değerli futbolseverlere ve televizyonlarının karşısında bu heyecana tanıklık edecek milyonlara iyi seyirler diliyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.