Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TFF Basın Sözcüsü Düren'den Hamza Hamzaoğlu açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in onay vermesi durumunda Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray Teknik Direktörlüğü için kolaylık sağlamaya hazır olduklarını...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2014 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2014 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in onay vermesi durumunda Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray Teknik Direktörlüğü için kolaylık sağlamaya hazır olduklarını söyledi.

Düren, İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'nin yerine Galatasaray teknik direktörlüğü için adı geçen A Milli Futbol Takımı Antrenörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Hamza Hamzaoğlu ile ilgili açıklamada bulundu.

Konuyu öncelikle Fatih Terim ile görüşmeleri gerektiğini vurgulayan Mete Düren, "Bu konuda öncelikle Türkiye Futbol Direktörü Sayın Fatih Terim ile görüşmemiz gerekiyor. Hocamız da bu teklife onay verirse, TFF olarak Sayın Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü olarak görev yapması için her türlü kolaylığı göstermeye hazırız." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.