Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terzioğlu: "Türkiye ve Türk futbolu kazandı"

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, bugün gerçekleştirilen Türkiye Futbol Ligleri Naklen Yayın İhalesi sonrasında, "Süper Lig ve Türkiye Birinci Ligi karşılaşmalarını 5 sezon boyunca naklen yayınlama hakkını kazanan Digiturk’ü ve...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, bugün gerçekleştirilen Türkiye Futbol Ligleri Naklen Yayın İhalesi sonrasında, "Süper Lig ve Türkiye Birinci Ligi karşılaşmalarını 5 sezon boyunca naklen yayınlama hakkını kazanan Digiturk’ü ve Lig TV’yi kutluyorum. Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Önümüzdeki 5 sezonu kapsayacak Naklen Yayın İhalesi bugün TFF’nin Riva’daki merkezinde yapıldı. İhaleyi 500 milyon dolar + KDV teklif veren Digiturk kazandı. Taraflardan biri olan Turkcell’in Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, ihale sonrası yaptığı açıklamada, "Süper Lig ve Türkiye Birinci Ligi karşılaşmalarını 5 sezon boyunca naklen yayınlama hakkını kazanan Digiturk’ü ve Lig TV’yi kutluyorum. Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesile ile Türk futbolunun her zaman en büyük destekçilerinden biri olarak bugünden sonra da ilk göz ağrımız Türk futbolunun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.