Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terör Nedeniyle Royal Halı Gaziantep - Fenerbahçe Maçı Ertelendi

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 28. haftasında bugün oynanması planlanan Royal Halı Gaziantep-Fenerbahçe maçı, Gaziantep’te yaşanan terör olayları nedeniyle başka bir tarihe ertelendi.Konuyla ilgili Türkiye Basketbol Federasyonu resmi internet...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Basketbol Ligi’nin 28. haftasında bugün oynanması planlanan Royal Halı Gaziantep-Fenerbahçe maçı, Gaziantep’te yaşanan terör olayları nedeniyle başka bir tarihe ertelendi.
Konuyla ilgili Türkiye Basketbol Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Gaziantep’te bu sabah saatlerinde emniyet müdürlüğüne yapılan hain terör saldırısı sonrasında Gaziantep Valiliği, Basketbol Federasyonumuza bir yazı göndermiştir. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’nın imzasıyla gelen faxta, Spor Toto Basketbol Ligi’nin 28. haftasında bugün saat 16.00’da Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda oynanması gereken Royal Halı Gaziantep - Fenerbahçe müsabakasının güvenlik gerekçesiyle ertelenmesi talep edilmiştir. Türkiye Basketbol Federasyonu değerlendirmesinde talebi uygun görmüş ve müsabakanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar vermiştir. Müsabakanın hangi gün oynatılacağı BSL Direktörlüğü tarafından daha sonra açıklanacaktır" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.