Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terim: "Ümit Ediyorum Yarın İyi Bir Sonuç Alırız"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2016 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında yarın Avusturya ile yapacakları maçla ilgili olarak, "Ümit ediyorum yarın iyi bir sonuç alırız” dedi.Terim, milli futbolcular Çağlar Söyüncü ve...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 21:37
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 21:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2016 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında yarın Avusturya ile yapacakları maçla ilgili olarak, "Ümit ediyorum yarın iyi bir sonuç alırız” dedi.
Terim, milli futbolcular Çağlar Söyüncü ve Ahmet Yılmaz Çalık ile birlikte Ernst Happel Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında, her maçın kendine ait bir öyküsü bulunduğunu belirtti.
Grubunda yenilmeyen bir Avusturya ile karşılaşacaklarını kaydeden Terim, “Tabii ki kaybetmeyi istemiyoruz ama bu bir hazırlık maçıdır. Sonuçlarına katlanabiliriz ama yenilgiyi de kabullenmeyeceğiz. Çok ciddi bir ekiple ümit ediyoruz ki kaybetmeden buradan çıkarız” dedi.
Geçmiş başarılar nedeniyle övünülmesi gerektiğini ancak daha iyisinin yapılması için çalışılması gerektiğini kaydeden Terim, “Anlatmaya kalkarsak bayağı bir başarı öyküsü anlatabiliriz. Ancak bu bizi bir yere götürmez. Sonuç ne olursa olsun Türk Milli Takımının Avrupa’da olması büyük bir başarıdır” diye konuştu.
Avusturya takımının ön beşlisinin etkili oyun oynadığını vurgulayan Terim, "Ümit ediyorum yarın iyi bir sonuç alırız. Sıradan olmanın anlamı yok mümkünse sıra dışı olmak lazım" ifadelerini kullandı.
Bu gruptan çıkma güvencesinin takımı başka yerlere götürebileceğine dikkat çeken Terim, şunları söyledi:
“Bizim de kendimize ait şablonumuz ve oyun anlayışımız var. Diğer turlar bizim için çok daha eğlenceli olacak. Biz de geliyoruz ayak seslerimiz duyuluyor.”
Milli oyuncu Çağlar Söyüncü ise takım olarak son bir yıldır yenilmediklerini belirterek, “Avrupa şampiyonu olmak istiyoruz” dedi.
Ahmet Yılmaz Çalık ise 2008 ruhunu yaşatmak istediklerini belirterek, “Var gücümüzle çalışıyoruz, elimizden geleni yaparak Avrupa’da olmak istiyoruz. İnşallah o şampiyona da olmak istiyoruz” dedi.
Zor yenilen bir takım olduklarını kaydeden Çalık, takım içinde havanın mükemmel olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.