Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terim: "Son Dakikada Da Olsa Maçı Kazanmak Güzeldi"

Türkiye-Karadağ maçı ardından konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, “Son dakikada da olsa maçı kazanmak güzel bir şey. İyi bir hazırlık maçı oldu. Çok ciddi mücadelelerle doluydu memnunum” dedi.A Milli Futbol Takımı, Euro...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2016 23:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2016 23:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye-Karadağ maçı ardından konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, “Son dakikada da olsa maçı kazanmak güzel bir şey. İyi bir hazırlık maçı oldu. Çok ciddi mücadelelerle doluydu memnunum” dedi.
A Milli Futbol Takımı, Euro 2016 öncesi Antalya’da Karadağ ile oynadığı hazırlık maçında Mehmet Topal’ın 90+4’te gelen golüyle sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.
“MEMNUNUM AMA DAHA FAZLA GOL OLABİLİRDİ”
Maçın ardından Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, çok ciddi mücadelelerle geçen maçta son dakika da olsa gol atarak sahadan galibiyetle ayrılmanın güzel olduğunu belirtti. İlk yarı da kırmızı-beyazlı ekibin sahada 73’e 27 oranda daha hakim olduğunu da belirten Terim, “Hazırlık maçı rakip gücü oynama ve oynatmama isteği çok adamla savunması bizim için zor işlerdi. İkinci yarı daha çok pozisyon bulduk ve hamle değişikliği yaptık. Son dakika da olsa maçı kazanmak güzel bir şey. İyi bir hazırlık maçı oldu. Çok ciddi mücadelelerle doluydu memnunum. Mesela ilk yarı 73’e 27 bir oran var. Müthiş bir oran. Bizim için çok güzel bir şeydi ama bence onun karşılığı daha fazla gol olmalıydı” dedi.
“EMRE MOR ENTERESAN BİR OYUNCU”
Milli takımda ilk defa forma giyen Emre Mor hakkında “Sıra dışı bir oyuncu” yorumunu yapan Terim, “Açıkçası Emre’nin burada olmasının sebebi sıra dışı bir oyuncu olmasıdır. Sıradan bir oyuncu olsa burada olmaz. Hiçbir puan maçında bizle değildi. Emre’nin alınmasında emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. Umarım herkes beğenmiştir. Etkili bir oyuncudur. 18 yaşında belki de götüreceğim daha karar vermedim ama memnunum. 45 dakikada ilk defa oynayan 18 yaşında bir çocuk belki de daha önce Türkiye’ye geldi ya da gelmedi. Kolay değildi onun adına ülkem adına milli takım adına sevindim. Enteresan bir oyuncu” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.