Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Temizkanoğlu: "Kümede kalmak için mücadele etmek zorundayız"

Silinen 12 Puanın Herkesin Morali Bozduğunu Belirten Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, Kümede Kalmak İstediklerini Ve Bunun İçinde Mücadele Etmek Zorunda Olduklarını Söyledi

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2016 22:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2016 22:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Temizkanoğlu: "Kümede kalmak için mücadele etmek zorundayız"
Silinen 12 puanın herkesin moralini bozduğunu belirten Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, kümede kalmak istediklerini ve bunun için mücadele etmek zorunda olduklarını söyledi.
TFF 1. Lig’in 9. haftasında Elazığspor evinde ağırladığı Yeni Malatyaspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından Elazığspor Teknik Direktörü Oğün Temizkanoğlu, açıklamalarda bulundu. Kazanma arzusunun kendilerini oyun disiplininden kopardığını vurgulayan Temizkanoğlu, kenardan uyarılarının yetersiz kaldığını ifade etti.
“Şansız bir gol yedik”
Yaptıkları analizler sonucunda nelerin ortaya çıkabileceğini çok iyi bildiklerini aktaran Temizkanoğlu, “Bunu biraz da oyuncularımıza anlattık. Fakat kazanma arzusu ve isteği maalesef bazen bizi oyun disiplininden de kopardı. Özellikle son bölümlerde herkesin gol atma isteği bizim takımda hiç yaşanmamış bir olaydı. Hücum yaparken önlemini almayı da bilmek gerekiyor. Biz kenardan her ne kadar bağırdıysak da maalesef onlara duyuramadık. Çünkü kafaları tamamıyla galibiyete şartlanmıştı. İlk yarı iyi bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Şansız bir gol yedik. İkinci yarı tempomuz biraz düştü. 10 kişiye karşı daha fazla tempo yapmamız gerekirken bunu beceremedik. Bu da bizim canımızı acıttı” dedi.
“Emek sarf eden çocuklara üzülüyorum”
Herkesin gergin olduğunu dile getiren Temizkanoğlu, “Sakin olmaya çalışsak da sonuçta bir gerginlik vardı. Bunu kimse inkar edemez. 12 ceza puanı herkesin moralini bozdu. 10 puandaydık. O zamana kadar daha fazla puan toplayabilirdik. Ben emek sarf eden çocuklara üzülüyorum. Çok emek sarf ettiler. Emek sarf ettikleri için de onlarla gurur duyuyorum” diye konuştu.
“Bu sene için gerçek kümede kalma”
Bir türlü organize olamadıklarını belirten Temizkanoğlu, “Bunu da kazanma isteği ve arzusuna bağlıyorum. Çünkü bir ara herkes farklı bir modele büründü. O modele büründüğün zaman oyun disiplininden kopmuş oluyorsun. Koptuğun zamanda istemediğin neticeler elde ediyorsun. Çok üzgünüz. Çünkü bu şehre bugün ikinci bir bayram yaşatmak istedik. Ama olmadı, önümüze bakacağız. Biz Play-off veya direkt çıkma hesapları yaparken bir anda eksi 2 puanda olduk. Önümüzdeki tabloya baktığımız zaman biz, bu kümede kalmak istiyoruz. Bunun için mücadele etmek zorundayız. Yani planlarımızı buna göre yapmak zorundayız. Kimse kimseyi kandırmasın. Gerçekçi olmak zorundayız. Bu sene için gerçek kümede kalma” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.