Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekvando Federasyonu’nda şok istifa

Tekvando Samsun İl Temsilcisi İbrahim Uzun, Tekvando Federasyonu Asbaşkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2018 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2018 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Tekvando Samsun İl Temsilcisi İbrahim Uzun, Tekvando Federasyonu Asbaşkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Konuyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan İbrahim Uzun, "Bugüne kadar maddi ve manevi hiçbir kazanım elde etmeden (Federasyonun hiç bir ödeneğinden, maaşından, priminden ve harcırahından yararlanmadan) görevimi sürdürdüm. Sporcu kimliğim adına Tekvando Federasyon Asbaşkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevini büyüklük ve yol göstericilik yapmak için kabul ettim. Kişiliğimle bağdaşmayan asla ve asla İbrahim Uzun ismiyle yan yana gelemeyecek tutum davranış ve ahlak bozukluklarından dolayı (bu durumlar geçtiğimiz günlerde belgeleriyle kamuoyuna yansımıştır) bu açıklamayı yapmak hasıl olmuştur. Ki bu vahim tablo yaşanmadan önce defalarca yaptığım yazılı ve sözlü uyarılar hala camianın hafızasındadır” dedi.

Ahlak, dürüstlük ve spor adamı terbiyesi

Uzun, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Yaşanan bu süreçte yıllarca mensubu olduğum spor camiasının geldiği bu nokta beni derinden üzmüş ve yaralamıştır. Karakterim ve konumum gereği bu durumun sürdürülebilir bir hali kalmamıştır. Bu sebepten ötürü Federasyon Asbaşkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerimden bugün itibariyle ayrılıyorum. Tekvando sporuna olan hizmetlerim bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiç bir maddi ve manevi kazanım beklentisi içinde olmadan, ahlak, dürüstlük, sporcu ve spor adamı terbiyesi içerisinde dün olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.