Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teknik Direktör Erol Bulut’tan Başkan Ahmet Çakır’a imzalı forma

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ederek, kulübe verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, beraberinde Yönetim...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2018 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Teknik Direktör Erol Bulut’tan Başkan Ahmet Çakır’a imzalı forma

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ederek, kulübe verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Uğur, Sportif Direktör Ali Ravcı ve Kulüp Müdürü Selçuk Günaydın ile birlikte sarı-kırmızılı kulübün Divan Kurulu Başkanı olan Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakır, “Takımımızın başarılı gidişatı karşısında bizlerde mutlu oluyoruz. Özellikle Erol Hoca’nın yüksek başarısı takıma da sirayet ediyor. Bu sene ilk senesi olmasına rağmen Evkur Yeni Malatyaspor iyi bir görüntü koydu ortaya. Emeği geçen tüm yöneticileri, teknik heyeti, futbolcuları ve kulüp çalışanlarını tebrik ediyorum. İnşallah takımımızı daha güzel yerlerde görmeyi temenni ediyoruz” diye konuştu.

Teknik Diretkör Erol Bulut ziyaretin sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yanında getirdiği ve futbolcuların imzasının bulunduğu sarı-kırmızılı formayı hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.