Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağspor Ve Çorluspor’a Çin Sponsor

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Çin İstanbul Başkonsolosu Gu Jingqi ve Ticaret Konsolosu Huang Songfeng’i İstanbul’da ziyaret ederek, Tekirdağ’ın ekonomik potansiyeli ile Tekirdağspor ve Çorluspor’a Çin şirketlerinin sponsorluk...

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2016 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2016 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Çin İstanbul Başkonsolosu Gu Jingqi ve Ticaret Konsolosu Huang Songfeng’i İstanbul’da ziyaret ederek, Tekirdağ’ın ekonomik potansiyeli ile Tekirdağspor ve Çorluspor’a Çin şirketlerinin sponsorluk yapmaları konularını görüştüklerini belirtti.
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunarak, “Çin İstanbul Başkonsolosu Gu Jingqi ve Ticaret Konsolosu Huang Songfeng’i İstanbul’da ziyaret ettik. Ziyaretimizde özellikle Tekirdağ’ımızın ekonomik potansiyeli ile Tekirdağspor ve Çorluspor’a Çin şirketlerinin sponsorluk yapmaları konularını görüştük. Son derece başarılı geçen ikili görüşmelerimizin neticesinde Tekirdağ’ımızla ilgili güzel gelişmelerin başlangıcına adım atmış olduk” dedi.
Görüşmelerin ardından, Çin İstanbul Başkonsolosu Gu Jingqi ve Ticaret Konsolosu Huang Songfeng’i Mustafa Yel’e Çin Kitabı hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.