Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağspor tam kadro demokrasi için yürüdü

Tekirdağspor, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan darbe girişimini protesto etmek için, Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen dev yürüyüşte tam kadroyla tek yürek oldu.‘Darbelere hayır demokrasinin yanındayız. Egemenlik...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 02:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 02:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağspor tam kadro demokrasi için yürüdü
Tekirdağspor, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan darbe girişimini protesto etmek için, Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen dev yürüyüşte tam kadroyla tek yürek oldu.
‘Darbelere hayır demokrasinin yanındayız. Egemenlik milletindir’ sloganlarıyla hazırlanan pankartla demokrasi yürüyüşüne katılan Tekirdağspor kulübü Başkan Aydoğdu ve yönetici kadrosu, futbolcuları antrenörleri, masörleri ve taraftarlarıyla tam kadro dev demokrasi yürüyüşüne katıldı.
Tekirdağspor Mustafa Aydoğdu yaptığı açıklamada, “Spor birleştiricidir, spor barıştır, spor bir kentin sembolüdür. Tekirdağspor kulübü olarak demokrasinin her zaman yanında olduğumuzu belirtir, ülkemizin bu alçakça gerçekleştirilen darbe girişimini tüm camiamız adına şiddetle kınıyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.