Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağlı Sporcu Dünya Dördüncüsü

Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu tarafından organize edilen ve Kıbrıs’ta düzenlenen NAC Dünya Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda Tekirdağlı Furkan Memiş, Dünya 4’üncüsü olarak büyük bir başarıya imza...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu tarafından organize edilen ve Kıbrıs’ta düzenlenen NAC Dünya Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda Tekirdağlı Furkan Memiş, Dünya 4’üncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.
Şampiyona’ya Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinden katılan Furkan Memiş Dünya 4’üncüsü oldu. Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Memiş, “Yarış sonrası çok gergin ve üzüntülüydüm. Layık olmadığım bir sonuçla karşılaştım. Dünya 4’üncülüğüne layık görüldüm. Bu benim için büyük bir başarı. Fakat verilen emeğin karşılığını alamamak insanı manevi olarak sarsıyor. Yarın tekrar kaldığımız yerden çalışmalara başlayarak önümüzdeki Mr. Universe Dünya Şampiyonası hazırlığına başlayacağım. Desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.