Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tecrübeli Smaçör Çanakkale Belediyespor’da

BJK Kadın Voleybol takımında geçen yıl forma giyen Smaçör Anna Starkovic, Çanakkale Belediyespor ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Ayrıca, Çanakkale Belediyespor Hande Korkut’la sözleşme yeniledi.Çanakkale Belediyespor kulüp binasında...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tecrübeli Smaçör Çanakkale Belediyespor’da
BJK Kadın Voleybol takımında geçen yıl forma giyen Smaçör Anna Starkovic, Çanakkale Belediyespor ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Ayrıca, Çanakkale Belediyespor Hande Korkut’la sözleşme yeniledi.
Çanakkale Belediyespor kulüp binasında imza töreni gerçekleştirildi. Törene, Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, Anna Starkovic ve Hande Korkut katıldı. İmza sonrası kısa bir açıklamada bulunan Anna Starkovic, Çanakkale’ye geldiği için mutlu olduğunu belirterek, bu sezon Çanakkale Belediyespor’u hak ettikleri yere taşıyacaklarını sözünü verdi.
Transferlerin ve çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, “Önümüzdeki sezonda Çanakkale’mizi en iyi şekilde temsil edebilmek için daha iyi bir şekilde kadro kurmak konusunda da hocamızın vermiş olduğu transfer listesine uygun bir şekilde oyuncuları transfer ediyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.