Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBL’de Petkimspor yeni sezonda iddialı

Türkiye Basketbol Ligi’nde geride bıraktığımız sezonda play-off oynama başarısı gösteren Socarspor, yeni sezon öncesi Petkimspor olarak adını değiştirerek, 2016-2017 sezonu için transfer çalışmalarına başladı.Yeni sezonda Petkimspor...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2016 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2016 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TBL’de Petkimspor yeni sezonda iddialı
Türkiye Basketbol Ligi’nde geride bıraktığımız sezonda play-off oynama başarısı gösteren Socarspor, yeni sezon öncesi Petkimspor olarak adını değiştirerek, 2016-2017 sezonu için transfer çalışmalarına başladı.
Yeni sezonda Petkimspor olarak adını değiştiren Socarspor, Başantrenör Burak Gören’le yeniden anlaşarak ve kadrosuna yaptığı eklemelerle ligin iddialı ekiplerinden biri olmaya hazırlandığını ortaya koydu.
Petkimspor Kulübü Basketbol Takımı, 2016-2017 sezonu için bu güne kadar Rönesans TED Kolejliler’den Önder Külçebaş, Sakarya BŞB takımından Murat Kaya, Melih Yıldız, Denizli Basket Takımı’ndan Sercan Ergin, Burak Erol, Gökhan Karabıyık, Mamak Bld. Ankara DSİ’den Ulaş Peker, Acıbadem Üniversitesi takımından Polat Kaya, Fransa’nın Nanterre takımından T.J Campbell’ı, İtalya’nın Orlandina Basket takımından Alex Oriakhi’yi transfer etti.
Petkimspor’un geçen sene kadrosunda bulunan Can Terzioğlu’nun sözleşmesi devam ederken, oyun kurucu pozisyonunda oynayan Barış Güney ise takımdan ayrılarak Gelişim Koleji’ne gittiği ve transfer çalışmalarının devam edeceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.