Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tbl Federasyon Kupası Sahibini Buluyor

Tofaş, Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası finalinde yarın Akhisar Belediye ile karşı karşıya gelecek.6 Ekim Salı günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak Tofaş - Akhisar Belediye mücadelesi saat 20:30’da başlayacak.TOFAŞ NAMAĞLUP...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2015 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2015 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tofaş, Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası finalinde yarın Akhisar Belediye ile karşı karşıya gelecek.
6 Ekim Salı günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak Tofaş - Akhisar Belediye mücadelesi saat 20:30’da başlayacak.
TOFAŞ NAMAĞLUP FİNALE YÜKSELDİ
Denizli’de oynanan TBL Federasyon Kupası ilk turunda B Grubu’nda bulunan Tofaş, İstanbul DSİ, Eskişehir Basket, Bandırma Kırmızı, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sinpaş Denizli Basket ile karşı karşıya geldi. Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda Bursa temsilcisi, İstanbul DSİ’yi 84-81, Eskişehir Basket’i 81-63, Bandırma Kırmızı’yı 73-66, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni 82-57 ve son maçında da Sinpaş Denizli Basket’i 72-67’lik skorlarla mağlup ederek final grubuna yükseldi.
Final Grubu’nda ise D Grubu’nda yer alan Tofaş, Afyon Belediye ve Sakarya Büyükşehir Belediye ile karşılaştı. İlk maçında Afyon Belediye’yi 89-66’lık skorla geçen Bursa ekibi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştığı maçtan da 73-71 galibiyetle ayrılarak finale yükseldi.
AKHİSAR BELEDİYESİ ACIBADEM VE ORKİDE GEDİZ’İ GERİDE BIRAKTI
Tofaş’ın finaldeki rakibi Akhisar Belediyesi, Denizli’de düzenlenen ilk tur maçlarında 4 galibiyet alarak final grubuna yükseldi. Denizli Vali Recep Spor Salonu’nda oynanan ilk tur karşılaşmalarında A Grubu’nda bulunan Akhisar Belediye, Mamak Bld. Ankara DSİ, Orkide Gediz Üniversitesi, Best Balıkesir, Adanaspor ve Gelişim Koleji ile karşılaştı.
Akhisar Belediye, Mamak Bld. Ankara DSİ mücadelesini 74-67’lik skorla kazanırken, Orkide Gediz Üniversitesi’ni 73-72 ile geçti. Best Balıkesir karşılaşmasını 96-91 kaybeden Akhisar temsilcisi, Adanaspor’u 86-61 ve Gelişim Koleji’ni de 86-72 ile geçerek Final Grubu bileti aldı.
TBL Federasyon Kupası Final Grubu’nda E Grubu’nda yer alan Akhisar Belediye, Acıbadem Üniversitesi ve Orkide Gediz Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda Akhisar Belediye, Acıbadem Üniversitesi’ni 77-73 ve Orkide Gediz Üniversitesi’ni de 82-77 ile geçerek finalist oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.