Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tbf Başkanı Harun Erdenay’dan Millilere Tebrik

Yunanistan’ın Girit şehrinde düzenlenen FIBA U19 Erkekler Dünya Basketbol Şampiyonasında 3. olan Milli Takım’ı, Türkiye Basketbol Federasyonu başkanı Harun Erdenay yayımladığı mesajla kutladı.Erdenay, TBF resmi internet sitesi aracılığıyla...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2015 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2015 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yunanistan’ın Girit şehrinde düzenlenen FIBA U19 Erkekler Dünya Basketbol Şampiyonasında 3. olan Milli Takım’ı, Türkiye Basketbol Federasyonu başkanı Harun Erdenay yayımladığı mesajla kutladı.
Erdenay, TBF resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklama,"Ömer Uğurata’yı, ekibini ve bütün oyuncuları bu tarihi başarı için tebrik ediyorum. Türk Basketbolu için harika bir gün. Genç sporcularımız ülkelerini bir kez daha gururlandırdı.Yıllardır onları takip eden birisi olarak bu başarının son olmadığını, daha büyük zaferlerin bizi beklediğini biliyorum. 2012 FIBA U16 Avrupa Şampiyonası’ndan bu yana Türkiye’nin göğsünü kabartan genç sporcularımız, A Milli düzeyinde de Ay Yıldızlı formaya şampiyonluklar yaşatacak ve kendilerinden sonra gelecek olanlar için yeni başarı kriterleri yaratacaklardır.Başta TBF Sportif Direktörü Barbaros Akkaş, Erkek Milli Takımlar Teknik Altyapı Koordinatörü Nihat İziç, Başantrenör Ömer Uğurata, teknik ekip ve oyuncular olmak üzere bu gurur verici tarihi başarıda emeği olan herkesi kutlarım" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.