Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TB2L temsilcisi Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü, Karesispor maçına hazırlanıyor

Türkiye Basketbol 2. Lig ekibi Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü, hafta sonu oynayacağı Balıkesir temsilcisi Karesispor maçının hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü 4 Aralık Pazar günü saat 14.00’da...

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2016 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2016 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TB2L temsilcisi Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü, Karesispor maçına hazırlanıyor
Türkiye Basketbol 2. Lig ekibi Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü, hafta sonu oynayacağı Balıkesir temsilcisi Karesispor maçının hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.
Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü 4 Aralık Pazar günü saat 14.00’da Bilecik İstasyon Kapalı Spor Salonu’nda oynayacağı Türkiye Basketbol 2. Lig B Grubu 7’nci hafta müsabakası olan Balıkesir temsilcisi Karesispor maçının hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Güne sabah koşu yaparak başlayan Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü öğleden sonrada solonda çalışma yaptı. Bu maçın havasının diğer karşılaşmalardan daha farklı olduğunu söyleyen Bilecik Belediyespor Basketbol Kulübü Antrenörü Yeşer Karabulut, “Bu maçın önemi büyük. Geçen hafta Aydım temsilcisi Aydın Büyükşehir Belediye Efe Spor’a yenildik. 2 haftalık güzel oyun sonrası kazandığımız Tenis Eskrim Dağlık ve Yeşilyurt maçlarının ardından bu mağlubiyet bize yakışmadı. O maçı geride bırakarak Pazar günü zorlu Karesispor maçına hazırlanıyoruz. Bu maçı mutlak kazanması gerekiyor. Burada seyirci baskısını iyi yapan bir taraftarımız var. Bu maçı kazanarak aşağıdaki sıralamadan yukarlara çıkmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Burada iş oyuncularımız ve sahada altıncı adam olan seyircimize iş düşüyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.