Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tayfur Havutçu, Oyuncularından Derbiyi Unutmalarını İstedi

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da, Teknik Direktör Tayfur Havutçu, oyuncularından derbi mağlubiyetini unutmalarını isteyerek, “Neticede bir maç kaybettik. Rakiplerimiz birbiri ile oynayacak. Onlar da puan kaybedecek. Allah’ın izni ile...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da, Teknik Direktör Tayfur Havutçu, oyuncularından derbi mağlubiyetini unutmalarını isteyerek, “Neticede bir maç kaybettik. Rakiplerimiz birbiri ile oynayacak. Onlar da puan kaybedecek. Allah’ın izni ile istediğimiz hedefe ulaşacağız” dedi.
Lider Adanaspor’a 1-0 yenilen Adana Demirspor, 2 Nisan Cumartesi günü seyircisi önünde oynayacağı Göztepe maçına odaklandı. Teknik Direktör Tayfur Havutçu, oyuncularından Adanaspor yenilgisini unutmalarını istedi. Kaybedilenin sadece 3 puan olduğunu söyleyen Havutçu’nun, oyuncularından bir an önce toplanmalarını isteyerek, “Neticede bir maç kaybettik. Önümüzde 8 karşılaşma daha var. İstediğimiz hedefe ulaşacağız. Çalışmaya devam edeceğiz. Bundan sonra her karşılaşma önemli. Rakiplerimiz birbiri ile oynayacak. Onlar da puan kaybedecek. Allah’ın izni ile istediğimiz hedefe ulaşacağız. Ben buna inanıyorum. Siz de inanın” dediği öğrenildi.
Mavi-lacivertliler, iki günlük iznin ardından çarşamba günü top başı yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.