Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatvan’da öğrencilere kışlık spor malzemesi dağıtıldı

Bitlis’in Tatvan ilçe Kaymakamlığı bünyesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmetler ilçe Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında ilçede spor eğitimi alan 120 öğrenciye kışlık spor...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2014 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2014 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tatvan’da öğrencilere kışlık spor malzemesi dağıtıldı
Bitlis’in Tatvan ilçe Kaymakamlığı bünyesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmetler ilçe Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında ilçede spor eğitimi alan 120 öğrenciye kışlık spor malzemesi dağıtıldı.

Ankara Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün dar gelirli çocuklara yönelik başlattığı futbol spor okulu, Tatvan Kaymakamlığının desteğiyle de ilçede çalışmalarına devam ediyor. Tatvan Şehir Stadında 3 ay devam eden yaz spor okulu şimdi ise kapalı spor salonunda çalışmalarını sürdürüyor. İlçede çalışmalarına devam eden 120 futbol spor okulu öğrencisine Tatvan Kaymakamlığı bünyesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmetler ilçe Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında kışlık spor malzemesi dağıtıldı.

Malzeme dağıtım programına katılan ve genç sporculara malzemesi dağıtan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, ilçede şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Kaymakam Erkan, yapılan kışlık spor malzemesi dağıtımından sonra öğrencilerle tek tek sohbet edip, antrenörlerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.