Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taşdemir’den Sivas Belediyespor Yorumu

Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Sivas Belediyespor'un Oyuncularına İzin Vermesine Sitem Etti

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Taşdemir’den Sivas Belediyespor Yorumu
Ligin son haftasında Manisaspor maçı öncesi Sivas Belediyespor teknik heyetinin tüm as oyuncularına izin vermesine, Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir sitem etti.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta lider Manisaspor ile ligin son maçında deplasmanda karşılaşacak olan Sivas Belediyespor’un maç öncesi tüm futbolcularına izin vermesi tepkilere neden oldu. Manisaspor karşısına yedek ve genç futbolculardan oluşan kadroyla çıkacak olan Sivas Belediyespor’a ilk tepki Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir’den geldi. Taşdemir, “Yakın kaynaklardan, Sivas Belediyespor teknik heyetinin tüm takıma izin verdiğini ve hafta sonu ise yedek ve gençlerden oluşan ekiple Manisaspor karşısına çıkacağı haberini aldık. Haber bizi gerçekten çok üzdü. Sivas Belediyespor, Amedspor ile ligde iddiası olamayan iki takımdan biri. Sivas Belediyespor’un iddiasının olmaması diğer bir takımın kaderiyle oynamasını gerektirmemeli” dedi.
Teknik Direktör Taşdemir, “Manisaspor’un zaten buna ihtiyacının yok. Sivas Belediyespor normal kadrosuyla sahaya çıkıp mücadelesini yapmalı. Manisaspor’un normal koşullarda kazanacağı karşılaşmaya gölge düşürmemeli. Manisaspor’un zaten buna ihtiyacı yok. Ama Sivas Belediyespor’un yedeklerden ve gençlerden oluşan bir kadroyla sahaya çıkarak Manisaspor’un işini daha da kolay hale getirmesi de açıkçası pek etik değil” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.