Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taraftarlardan ’Kırmızı Siyahlı Forma Giyin’ Çağrısı

Eskişehirspor’un bir taraftar grubu, takımlarının kalan karşılaşmalarda kentin havaya girmesi için herkesin kırmızı siyahlı forma ile gezmesi çağrısı yaptı.Sosyal medyada ’Kırmızı Şimşekler’ olarak kurulan taraftar grubu, Eskişehirspor’a...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor’un bir taraftar grubu, takımlarının kalan karşılaşmalarda kentin havaya girmesi için herkesin kırmızı siyahlı forma ile gezmesi çağrısı yaptı.
Sosyal medyada ’Kırmızı Şimşekler’ olarak kurulan taraftar grubu, Eskişehirspor’a kalan karşılaşmalarında daha iyi destek vermek adına bir çağrıda bulundu. Grup sitesinde yapılan açıklamada, herkesin cadde ve sokaklarda Eskişehirspor formasıyla gezmesini istedi. Taraftar grubu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Bütün Es-Es sevdalılarına sesleniyoruz. Haydi, herkes sezon sonuna kadar Es-Es forması ile gezsin ki, şehri havaya sokalım. Ne dersiniz? İşinize, okulunuza yada herhangi bir yere giderken üzerinizde Es-Es formanız olsun. Eskişehirspor sevdalıları en büyük Es-Es, başka büyük var mı? Bizim için yok. Bizim nüfus kağıdımızda Eskişehir yazar. Biz Eskişehirliyiz. Eskişehirli olmak bir ayrıcalıktır. Hele ki Es-Esli olmak, bir şereftir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.