Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taraftarlardan Karcemarskas’a Destek

Gaziantepspor’da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve takımdan ayrılması gündemde olan Litvanyalı kaleci Zydrunas Karcemarskas için taraftarlar tesislere gelerek başarılı file bekçisinin takımda kalması yönünde tezahüratlarda bulundu.Gaziantepspor’un...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor’da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve takımdan ayrılması gündemde olan Litvanyalı kaleci Zydrunas Karcemarskas için taraftarlar tesislere gelerek başarılı file bekçisinin takımda kalması yönünde tezahüratlarda bulundu.
Gaziantepspor’un başarılı file bekçisi Zydrynas Karcemarskas’ın sezon sonu sözleşmesini bitecek olması dolayısıyla kırmızı-siyahlı taraftarlar Celal Doğan Tesisleri’ne geldi. Antrenmana konvoy halinde gelen taraftarlar, “Efsane” lakaplı file bekçisine takımda kalması için çağrıda bulundu. Taraftarlar Karcemarskas için bir çok tezahüratta bulunurken, özellikle “Herkes gitsin, Karce kalsın” tezahüratıyla da oyuncunun özel olduğunun ve takımda tutulması gerektiğinin mesajını verdi.
KARCE TARAFTARI SELAMLADI
Takım da 6. sezonunu geçiren Litvanyalı Karcemarskas da bu yapılan organizasyondan dolayı şaşkınlığı gözlerinden okunurken, taraftarın kendisini çağırması üzerine kalesinden uzaklaşıp yumruk şov yaptı. Daha sonra kalesine tekrar dönen tecrübeli file bekçisi, çalışmasını sürdürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.