Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taraftarlar Eskişehirspor maçını bu kez dev ekrandan takip etti

Geçen sezon saha içerisinde yaşanan olaylardan ötürü 4 maç seyircisiz oynama cezası alan Eskişehirspor taraftarı, karşılaşmayı bu kez dev ekrandan takip etti.Geçen sezon Süper Lig’de yaşanan ceza olaylarından ötürü 4 maç seyircisiz...

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2016 20:34
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2016 20:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Geçen sezon saha içerisinde yaşanan olaylardan ötürü 4 maç seyircisiz oynama cezası alan Eskişehirspor taraftarı, karşılaşmayı bu kez dev ekrandan takip etti.
Geçen sezon Süper Lig’de yaşanan ceza olaylarından ötürü 4 maç seyircisiz oynama cezası alan Eskişehirspor’da, taraftarlar maçları takip etmek için ilginç çözümlere imza atmışlardı. Geçen 3 maçı ağaç üstlerinden ve yerlere yatarak stat etrafındaki deliklerden takip eden taraftarlar, hem seyircisiz oynama cezası hem de yayın sorununun çözülememesinden dolayı farklı yöntemler kullanmıştı. Giresunspor maçı ile birlikte yayın krizi çözülürken, taraftarlar karşılaşma esnasında yine evlerinde duramadı. Stat yanına kurulan dev ekrandan binlerce kişi karşılaşmayı takip ederken, maç Eskişehrispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.