Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taraftarlar, Erciyesspor-Fenerbahçe maçına ilgi göstermedi

Spor Toto Süper Lig'de Kayseri Erciyesspor ile Fenerbahçe arasında oynanan lig maçına her iki takımın tarafı da fazla ilgi göstermedi. Kayseri Erciyesspor taraftarları tribünlerin yarısını ancak doldururken Fenerbahçeli taraftar sayısı da...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 20:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 20:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig'de Kayseri Erciyesspor ile Fenerbahçe arasında oynanan lig maçına her iki takımın tarafı da fazla ilgi göstermedi. Kayseri Erciyesspor taraftarları tribünlerin yarısını ancak doldururken Fenerbahçeli taraftar sayısı da geçmiş maçlara göre oldukça az kaldı. Her iki takım arasındaki geçmiş maçlarda tribünler tamamen doluydu.

POLİS GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Fenerbahçeli taraftarların stadyuma intikal etmelerinde sorun yaşanmaması için polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Şehir dışından gelen taraftarların stadyuma gelişleri polis eşliğinde oldu. Maç öncesinde Fenerbahçe taraftarı iki grup arasında kavga çıktı. Kavgada bir taraftar bıçaklandı. Polis stadyum etrafında da güvenlik önlemlerini artırdı.

ZOUA, NECATİ ATEŞ VE EDİNHO İLK KEZ BİRLİKTE OYNADI
Kayseri Erciyesspor teknik Direktörü Uğur Tütüneker, ilk 11’de önemli isimlere yer verdi. Erciyesspor kadrosunda özellikle gol bölgesinde etkili olan üç isime Tütüneker kadroda yer verdi. Edinho, Zoua ve Necati Ateş birlikte oynama fırsatı buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.