Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taraftar Derneklerinden Destek Çağrısı

Orduspor 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, Nazilli Belediyespor Maçının Taraftarın Dönüş Maçı Olacağını Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2015 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2015 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Taraftar Derneklerinden Destek Çağrısı
Orduspor 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, Nazilli Belediyespor maçı öncesi takımı mehteran ile karşılayacaklarını, geçen sezondan bu yana boş olan tribünleri de doldurmak istediklerini söyledi.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve 5. haftanın sonunda 3 puanla 15. sırada yer alan Orduspor’da taraftar desteği her geçen gün azalıyor. Geride kalan sezonda boş tribünlere oynayan Orduspor, bu sezonda aynı durumla karşı karşıya. Yaşanan ekonomik sorunlar ve buna bağlı olarak düşen sportif başarı taraftarı da olumsuz etkiledi. Orduspor 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın(Amigo Murat) takımın bu durumdan çıkması için taraftara çağrıda bulundu. Orduspor’un 18 Ekim Pazar günü Nazilli Belediyespor maçı öncesi takımı mehteranla karşılayacaklarını dile getiren Aydın, Nazilli Belediyespor maçının taraftarın geri dönüşü olacağını belirtti.
AYDIN: "NAZİLLİ MAÇI TARAFTARIN DÖNÜŞ MAÇI OLACAK"
Orduspor’un bu zor günleri büyük Orduspor taraftarı ile atlatacağını aktaran Aydın, "Orduspor zor günler geçiriyor. Geçmişte de bu tür olaylarla karşı karşıya kaldık ve biz taraftarların desteği ile bu sıkıntıların üstesinden geldik. Geçtiğimiz yıldan bu yana azalan taraftar desteğini Nazilli Belediyespor maçı ile tekrar kazanacağız. 52 Genç Taraftarlar Derneği ve diğer derneklerimizle birlikte farklı aktivitelerle hem üyelerimizi hem de tüm taraftarlarımızı stadyuma çekmeye çalışacağız. Öncelikli olarak takım kampa girmeden önce çiçek ve baklavalarla takımın yanında olduğumuzu göstereceğiz. Nazilli Belediyespor maçı öncesi de tüm taraftarlarımız ve mehteranla birlikte takımımızı karşılayarak stadyuma götüreceğiz. Geçtiğimiz yıldan bu yana boş olan tribünleri doldurmak istiyoruz. Tüm Orduspor taraftarlarını Nazilli maçına davet ediyoruz. İnşallah Nazilli Belediyespor maçı taraftarların dönüş maçı olur. Orduspor bu zor günleri atlatır ve yeniden başarıdan başarıya koşar" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.