Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tamer Tuna: Oyuncularımız çok iyi bir mücadele ortaya koydu

Gaziantepspor Yardımcı Antrenörü Tamer Tuna, ciddi bir galibiyete ihtiyacı olduklarını ve oyuncularının Elazığspor karşısında çok iyi bir mücadele ortaya koyduğunu ifade etti. Gaziantepspor Yardımcı Antrenörü Tamer Tuna, Elazığspor'u...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 19:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 19:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor Yardımcı Antrenörü Tamer Tuna, ciddi bir galibiyete ihtiyacı olduklarını ve oyuncularının Elazığspor karşısında çok iyi bir mücadele ortaya koyduğunu ifade etti.

Gaziantepspor Yardımcı Antrenörü Tamer Tuna, Elazığspor'u 3 - 1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, “Çok mutluyuz, hem ekip olarak hem de Gaziantepspor’un ciddi bir galibiyete ihtiyacı vardı. Biz sadece bir haftalık çalışmada gözlerine onlara inanabildiğimizi, yüreklice gösterebileceklerini ve çok iyi bir kadroya sahip olduğumuzu, inançlarını da sahaya yansıttıklarında kazanabileceklerini söyledik. Takımla ilgili zaten analizlerimiz vardı. Bunlar üzerine biraz çalışabildik. Artılarımız eksilerimiz var ama bugün gerçekten çok iyi bir mücadele ortaya koydu oyuncularımız. Olmaları gerektikleri oyuncu kalitesini ikinci yarı sadece ortaya koyabildik. İlk yarı golün dışında çok olumlu işler yapmadık ama gerçekten yüreklice maçın sona kadar o coşkuyu sürdürebildiler.” dedi.

Teklif aldıklarında bütün sorunları bilerek buraya geldiklerini dile getiren Tuna, “Takıma inanılmaz derece katkı yapmak isteyen insanlar var. Bu konuda tabi ki geçmiş dönemde çok sorunlar oldu. Bunları biz bilerek geldik. Bu hafta oyuncularımızla sadece maça odaklanmalarını istedik, bu konuda karşılığını verdiler.” diye konuştu.

Zor günler geçirdiklerini ifade eden Gaziantepsporlu Binya, “Bu galibiyet bizim için çok iyi oldu. Bugün sahada ilk dakikadan son dakikaya kadar organize olmuş bir Gaziantepspor gördünüz. Hiçbir pozisyon hatası olmadı. İlk golü erken bulmamız bizim konsantrasyonumuzu en üst seviyeye çıkardı.” şeklinde konuştu.

Gaziantepsporlu Orhan Gülle ise kendileri için zor geçen maçı kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

İlk yarı istedikleri oyunu ortaya koyduklarını ifade eden Elazığspor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, “İkinci yarı şanssız bir şekilde geri düşmemiz oyundaki direncimizi düşürdü. Gerekli reaksiyonu gösteremedik ve maçı aleyhimize bitirdik. Bunda etkili olan ilk 11’de oynayabilecek 6 oyuncumuzun noksanlığı da buna etki etmiş olabilir.” açıklamalarına yer verdi.

Gaziantepspor’a kazanmak için geldiklerini söyleyen Elazığspor oyuncusu Volkan Yılmaz, alınan yenilgi sonrası çok üzgün olduklarını açıkladı.

Elazığspor futbolcusu Serdar Gürler ise, iyi oynadıkları futbolu ikinci yarı yansıtamadıklarını kaydetti.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.