Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Talisca, Beşiktaş’ı sırtladı

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanan maçta Galatasaray’ı 1-0 mağlup eden Beşiktaş’ın golünü kaydeden Anderson Talisca takımını taşıyan isim oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2017 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2017 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanan maçta Galatasaray’ı 1-0 mağlup eden Beşiktaş’ın golünü kaydeden Anderson Talisca takımını taşıyan isim oldu.

Beşiktaş’ın bu sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı genç oyuncu, zirve yarışında takımının çok kritik bir galibiyete imza atmasını sağladı. Talisca, 47. dakikada serbest vuruştan attığı golle siyah-beyazlıları galibiyete götürdü.

23 yaşındaki Brezilyalı oyuncu bu sezon ligde 22 hafta itibariyle 12 maçta 7 gol atarak takımına katkı sağladı. Siyah-beyazlılar, bu sezon Talisca’nın gole katkı sağladığı 8 karşılaşmanın 7’sini kazanırken, 1 beraberlik aldı.

Portekiz’in Benfica takımından kiralık olarak alınan ve Beşiktaş’ın orta sahadaki en etkili silahlarından olan başarılı oyuncu, yaşadığı sakatlığa rağmen etkili performansını göstermeye devam ediyor. Brezilyalı oyuncunun 22 hafta itibariyle 3 de asisti bulunuyor.

Bonservis göndermesi

Talisca, ligin 22. haftasında oynanan Galatasaray derbisi sonrası yaptığı açıklamada Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a bonservis göndermesi yaptı. Siyah-beyazlı oyuncu taraftarın gösterdiği yoğun ilgiyle alakalı soruya cevap vererek, "Bana gösterdikleri ilgiden dolayı çok mutluyum. Bu ilgi beni ayakta tutuyor. Kariyerim boyunca taraftarla ilgili olmayı sevdim. Her şey yolunda gider başkanımız da bonservisimi alırsa bu konu da kapanır" şeklinde konuştu.

Taraftarların sevgilisi

Talisca, gösterdiği performansla siyah-beyazlı taraftarların da gönlünü kısa sürede fethetti. Beşiktaşlı taraftarlar geçtiğimiz hafta sonu yapılan Kartal Yuvası etkinliğini sosyal medyadan, ’Talisca’nın bonservisinde senin de katkın olsun’ mesajıyla birbirlerine duyurmuştu. Beşiktaş’ın resmi ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası’nda taraftar etkinliği ile normalin 4 katı üzerinde satış gerçekleşmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.