Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Talat Papatya: "Umarım hakemler açıklamalardan etkilenmez"

Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu Beşiktaş’ı konuk etmeye hazırlanan Göztepe’de Başkan Vekili Talat Papatya, rakiplerinin maçtan önce Merkez Hakem Kurulu (MHK) hakkında yaptığı açıklamaları eleştirdi.Spor Toto Süper Lig’de hafta...

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2018 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2018 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Talat Papatya: "Umarım hakemler açıklamalardan etkilenmez"

Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu Beşiktaş’ı konuk etmeye hazırlanan Göztepe’de Başkan Vekili Talat Papatya, rakiplerinin maçtan önce Merkez Hakem Kurulu (MHK) hakkında yaptığı açıklamaları eleştirdi.

Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu Beşiktaş’ı konuk etmeye hazırlanan Göztepe bu müsabakanın hazırlıklarını sürdürürken, Başkan Vekili Talat Papatya’dan sürpriz bir çıkış geldi. Yapılan açıklamaların Merkez Hakem Kurulu’nu etkilemeyeceğine inandığını belirten Papatya, “Zaman zaman bazı takımlar hakemler veya MHK ile ilgili şikayetlerini eleştirel açıklamalar yaparak dile getirmektedirler. Ancak bu açıklamaların genellikle bizim ile oynayacakları haftaya denk gelmesi bizim de konuyu hassasiyetle takip etmemize sebep olmaktadır. Umuyoruz ki oluşan bu baskı havası MHK’nın ve hakemlerin müsabakaları tarafsız olarak yönetmelerini etkilemez, futbolun güzelliğini ve seyir zevkini olumsuz yönde etkileyecek unsurlara sebebiyet vermez” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.