Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Takoz Recep’ Görele’de Halı Saha Turnuvasında Ortaya Çıktı

Giresun’un Görele Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve emekli öğretmen merhum Eyüp Yılmaz’ın isminin verildiği ‘Halı Saha Futbol Turnuvası’ geçmiş yıllarda Görelespor’un başarısı için ter döken şöhretler...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Takoz Recep’ Görele’de Halı Saha Turnuvasında Ortaya Çıktı
Giresun’un Görele Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve emekli öğretmen merhum Eyüp Yılmaz’ın isminin verildiği ‘Halı Saha Futbol Turnuvası’ geçmiş yıllarda Görelespor’un başarısı için ter döken şöhretler karmasının final maçıyla sona erdi.
Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi sağ-beklerinden biri olarak kabul edilen ‘Takoz’ lakaplı Beşiktaşlı eski futbolcu Recep Çetin’in de oynadığı ve toplam 26 takımın yer aldığı ‘Eyüp Yılmaz Halı Saha Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Bayram Rentecar oldu.
Final maçının ardından bir konuşma yapan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, “Görele sporuna ve futboluna çeşitli zamanlarda ve şekillerde kimi duayen, kimi spor dostu, kimi idareci olarak gönül vermiştir. Bizler de bu anlamda belediye olarak düzenlediğimiz halı saha futbol turnuvasına Görele’nin önemli bir değeri, ilçe futboluyla ilgili olan ve büyük emekleri bulunan Eyüp Yılmaz’ın ismini verdik. İnşallah bu vesileyle Eyüp hocamızın ismi ölümsüzleştirilecektir” dedi.
Amaçlarının Eyüp Yılmaz Halı Saha Futbol Turnuvası sayesinde birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu da belirten Erener, “Takımlar arasında kimi zaman tatlı çekişmeler yaşansa da yine de birlik ve beraberlik içerisinde geçen bir turnuva oldu. Ben turnuvamıza katılan ve bizlere bu heyecanı yaşatan takımlarımıza teşekkür ediyor, turnuvamızın şampiyonu olan Bayram Rentecar’ı kutluyorum. Turnuvamızın finalinde ise bir sürpriz yaparak, Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi sağ-beklerinden biri olarak kabul edilen Recep Çetin’i ilçemize davet ederek şöhretler karmasında kendisine yer verdik. Sağolsun bizleri kırmayarak, Görele içi ve dışı tüm etkinliklerimizde yer almaya çalışıyor. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Spor demek kardeşlik demektir, spor demek dostluk demektir, kaynaşma, birlik, beraberlik demektir. Bu hiçbir zaman unutulmamalıdır” dedi.
Başkan Erener, konuşmasının ardından Recep Çetin’e ilçenin kültürü olan kemençe hediye etti. Şampiyon olan takım futbolcularını ve yöneticilerini tek tek kutlayan Başkan Erener, futbolculara madalyalarını takarak, şampiyonluk kupasını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.