Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu’ndan spora yatırım sürüyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akkent Spor Köyü’ne Ampute Futbol Takımı ve okçuluk sporu için yapılan sahaların yapımını inceledi.Şahinbey İlçesine yaptığı yatırımlarla ilçenin çehresini değiştiren Şahinbey Belediye...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tahmazoğlu’ndan spora yatırım sürüyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akkent Spor Köyü’ne Ampute Futbol Takımı ve okçuluk sporu için yapılan sahaların yapımını inceledi.

Şahinbey İlçesine yaptığı yatırımlarla ilçenin çehresini değiştiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Akkent Spor Köyüne yapılan okçuluk ve Ampute Futbol Takımı için yapılan saha çalışmalarını başkan yardımcıları ve müdürlerle birlikte yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

"Sporun merkezi olacak"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesinin sporun cazibe merkezi haline geleceğini belirterek, "86 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu Akkent Spor Köyümüz Türkiye’nin en büyük spor alanlarından bir tanesi. İçerisinde kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, halı saha, tenis kortu, voleybol sahası ve kapalı spor salonumuz bulunuyor. Bunların yanına okçuluk ve Ampute Futbol takımımız için bir saha inşa ediyoruz. Amacımız burayı bir spor merkezi haline dönüştürerek, buraya gelen her yaştaki vatandaşımıza kendi tercihine göre spor yapma imkanı sunmak. Her türlü sporun karşılığını bulacağı bir merkez inşa ediyoruz. 6-7 ay içerisinde burayı tamamen bitirip halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.