Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sutter Bursaspor’a Yine İhtar Çekti

Bursaspor'un Belçikalı Golcüsü Tom De Sutter'in, Alacaklarının Düzenli Ödenmesi Sebebiyle Kulübe Yine İhtar Çektiği Öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sutter Bursaspor’a Yine İhtar Çekti
Bursaspor’un Belçikalı golcüsü Tom De Sutter’in, alacaklarının düzenli ödenmesi sebebiyle kulübe yine ihtar çektiği öğrenildi.
Yeşil-beyazlı takımın sezon başında Belçika ekibi Club Brugge’den 1 milyon 800 bin Euro bonservis ücreti ödeyerek renklerine bağladığı ancak performansıyla hayal kırıklığı oluşturan isimlerin başında gelen Tom de Sutter, sözleşmesindeki şartların zamanında yerine getirilmesini istiyor.
Yeşil-beyazlı formayla ligde 11 karşılaşmaya çıkan ve golü bulunmayan Belçikalı futbolcunun alacaklarının düzenli ödenmemesi sebebiyle önceki gün yine avukatları aracılığıyla kulübe ihtar çektiği bildirildi. Daha önce ödemelerinde yaşanan aksaklıklar nedeniyle bu yöntemi birkaç kez daha deneyen tecrübeli oyuncunun son ödemeleri yapılmasına rağmen yine kulübe ihtar çekmesi tepkiyle karşılandı.
İKİ AYDIR FORMA GİYMİYOR
30 yaşındaki Belçikalı oyuncu, Bursaspor’daki son maçına ligin 21. haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında çıktı. Yeşil-beyazlı takımın 2-0’lık skorla mağlup olduğu karşılaşmada vasat bir oyun sergileyen Sutter, bu maçın ardından Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’ndan forma şansı bulamadı. Ligde son 6 maçtır forma giyemeyen ve bu maçların 3’ünde kadroya giremeyen Belçikalı futbolcu, Bursaspor’dan yıllık 1 milyon Euro alıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.