Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sürmen: "Hakem Hataları Türk Futbolu Adına Talihsizliktir"

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, hakem hatalarıyla Trabzonspor’un mağduriyetinin ciddi boyutlara ulaşmasına rağmen, TFF ve MHK’nın yetkililerinin duyarsız davranışının Türk futbolu adına talihsizlik olduğunu söyledi.Trabzonspor...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2015 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2015 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, hakem hatalarıyla Trabzonspor’un mağduriyetinin ciddi boyutlara ulaşmasına rağmen, TFF ve MHK’nın yetkililerinin duyarsız davranışının Türk futbolu adına talihsizlik olduğunu söyledi.
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, TFF ve MHK’ye sert çıktı. Sürmen yaptığı açıklamada, sezon başından beri yapılan hakem hatalarıyla Trabzonspor’un mağdur edildiğini belirterek, "Sezon başından beri Trabzonspor’umuz aleyhine yapılan hakem hataları ile kulübümüzün mağdur edilişi ciddi boyutlara ulaşmıştır. Buna rağmen TFF ve MHK yetkililerinin duyarsız davranışı Türk futbolu adına talihsizliktir" ifadelerini kullandı.
Sürmen, "Elbette kulüpler aldıkları her kötü sonucu hakemlere yükleyerek sorumluluklarını bertaraf edemez.Ancak hakem hataları doğrudan sonuca etki ediyor ve bu süreklilik arz ediyor ise TFF ve MHK sorumluluktan kaçamaz. Bir maçın hakemi 7,4 puan alacak kadar maçı kötü yönetiyor ve üstelik tecrübeli bir hakem ise bu tür hakemlerin kastını ve maçı hangi psikolojik kafa ile yönettiğinin sorgulanması şarttır. Hakemin aldığı puan, bariz hataların göstergesi olup disiplin kurulunun saha olaylarını değerlendirirken bu durumu gözardı etmemesini umuyoruz" diyerek sözlerini sonlandırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.