Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sürat Pateni Milli Takımı Sinop’ta

Sinop’ta kamp yapan Short Track (Sürat Pateni) Türkiye Milli Takımı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Kazım Açıkbaş’ı makamında ziyaret etti.Ziyarette Short Track (Sürat Pateni) Türkiye Milli Takımı İdarecisi Vedat Refayeli,...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sürat Pateni Milli Takımı Sinop’ta
Sinop’ta kamp yapan Short Track (Sürat Pateni) Türkiye Milli Takımı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Kazım Açıkbaş’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Short Track (Sürat Pateni) Türkiye Milli Takımı İdarecisi Vedat Refayeli, Baş Antrenör Artur Sultangaliyev, Kondisyoner Farhoud Farajollahi katıldı.
Kamp hakkında açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Artur Sultangaliyev, 10 Haziran-4 Temmuz 2016 tarihleri arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde kamp yapacaklarını, milli takımın yıldızlar ve gençler kategorisinde 19 Sporcu (14 erkek/5 kız) 1 idareci, 1 antrenör ve 1 kondisyonerden oluştuğunu söyledi.
Sinop’u doğal güzelliği, iklimi ve havasından dolayı kondisyon antrenmanına uygun olarak gördükleri için tercih ettiğini söyleyen Sultangaliyev, yıldızlar kategorisinde Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan ve 2017 yılının Şubat ayında Erzurum’da gerçekleştirilecek “2017 Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatları (EYOF )” büyükler kategorisinde bir sezonda 1 dünya şampiyonası, 1 Avrupa şampiyonası, 6 dünya kupası, 6 uluslararası şampiyonanın hazırlıklarına Sinop’tan başladık” dedi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Kazım Açıkbaş, Short Track Türkiye Milli Takımı’na başarılar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.