Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süper Lig’e Bilet Alan Son Takım Multigrup Alanyaspor Oldu

PTT 1. Lig Play-Off Final maçında Multigrup Alanyaspor, Adana Demirspor’u penaltılarla mağlup ederek Süper Lig’e çıkan 3. takım oldu.Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Multigrup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar,...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 23:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 23:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig Play-Off Final maçında Multigrup Alanyaspor, Adana Demirspor’u penaltılarla mağlup ederek Süper Lig’e çıkan 3. takım oldu.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Multigrup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Biz bunu çok önceden hak etmiştik. Daha önceden ligi üçüncü bitiren hiçbir takım Süper Lig’e çıkmamıştı. Burada bir ilki yaşattık. Bu ilk yıllarda geçse de iyi bir hatıra olarak kalacak. Çünkü ilk defa Multigroup Alanyaspor Süper Lig’e çıkıyor ve hocası olarak ben bulunuyorum. ilki yaşamak her zaman çok güzel bir şey” dedi.
Süper Lig’de takımın başında kalıp kalmayacağı yönündeki soruya ise Kalpar, “Multigroup Alanyaspor’da devam ediyorum. Anlaşmam öyle. Alanyaspor’u daha güçlü duruma getirmek iyi bir çalışma içinde olacağız” cevabını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.