Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süper Kupa mücadelesinin bilet fiyatları belli oldu

Galatasaray ile Beşiktaş arasında 13 Ağustos 2016 tarihinde oynanacak Turkcell Süper Kupa müsabakası öncesi organizasyon toplantısı bugün TFF’nin Beykoz Riva’da yer alan idari merkezinde yapıldı.TFF Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik yönetiminde...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray ile Beşiktaş arasında 13 Ağustos 2016 tarihinde oynanacak Turkcell Süper Kupa müsabakası öncesi organizasyon toplantısı bugün TFF’nin Beykoz Riva’da yer alan idari merkezinde yapıldı.
TFF Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik yönetiminde yapılan toplantıya Beşiktaş ve Galatasaray yöneticileri, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu yetkilileri ve TFF çalışanları katıldı. Toplantıda Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak Turkcell Süper Kupa’nın bilet fiyatları Kale Arkaları (Kuzey ve Güney - ikinci kategori) 75 TL, Maraton Tribünü ve Kapalı Tribün (Doğu ve Batı - Birinci kategori) 150 TL olarak belirlendi.
Bilet satışı önümüzdeki günlerde TFF’nin bilet satış sitesi olan bilet.tff.org üzerinde başlayacak. TC Kimlik numaralarıyla yapılacak satışta bir kişi en fazla iki bilet alabilecek.
Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nun Turkcell Süper Kupa müsabakasındaki dağılımı ise şu şekilde oldu:
Beşiktaş: Doğu ve Güney Tribünleri
Galatasaray: Batı ve Kuzey Tribünleri
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.