Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süper Amatör Lig kura çekimi yapıldı

İki grupta 24 takımın mücadele edeceği Süper Amatör Lig’de fikstür belirlendi. Zorlu maraton 15 Ekim’de start alacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2016 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2016 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süper Amatör Lig kura çekimi yapıldı
Süper Amatör Lig’de 2016-2017 sezonu fikstürü belirlendi. 15 Ekim’de başlayacak zorlu maratonda 24 takım A ve B olmak üzere iki grupta mücadele edecek. Gruplarında ilk üç sırayı alan takımlar Bölgesel Amatör Lig sıralaması için play-off maçları oynamaya hak kazanacak. Son üç sırada kalan takımlar ise bir alt lige düşecek. Merinos Gölpark'ta yapılan kura çekimine Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, TFF Amatör Kurul Üyesi ve BASKF Eski Başkanlarından Cemal Vardar, BASKF Başkan Yardımcısı Çetin Yıldız, Genel Sekreteri Kenan Uyarlık, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen, İl Hakem Kurulu Başkan Vekili Eraydın Uysal , TÜFAD Başkan Vekili Selami Tavukçuoğlu , Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ercan Ütücü, Kulüplerin başkan, yönetici ve antrenörleri katıldı.

MAÇLAR CUMARTESİ VE PAZAR GÜNÜ OYNANACAK
Başkanımız Osman Kılıç, amatör kümenin en prestijli ligi olan Süper Amatör Lig’in Kura çekimini gerçekleştirdiklerini belirtip, “ Öncelikle yeni sezonun ve kura çekiminin bütün kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu sezon maçlar gelen talepler üzerine A ve B grubu dönüşümlü olarak cumartesi ve pazar günleri oynanacak. İnşallah sıkıntısız, centilmence maçların oynandığı bir sezon geçiririz. Hedefimiz Bursa futbolunu daha iyi yerlere taşımak. Bütün çalışmalarımızı bunun için yapıyoruz” dedi. Kılıç ayrıca gelecek sezon Süper Amatör Lig ve 1.Küme’nin fikstür çekimini birlikte yapacaklarını belirtti.

“HAYIRLI OLSUN”
TFF Amatör Kurul Üyesi ve BASKF Eski Başkanlarından Cemal Vardar, ise şunları söyledi: “Öncelikle görevden ayrıldığım kongrede bana gösterdiğiniz jesti hiç unutamıyorum. Bu camianın içinde olmak ve hizmet etmek benim için her zaman gurur kaynağı oldu. Bundan sonrada her zaman yanınızdayım. 2009’da göreve geldiğimizde Bursa sevdalısı ve sporu seven bir Büyükşehir Belediye Başkanımızın olması bizim şansımızdı. Bütün isteklerimize olumlu cevaplar aldık. Gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız gerekse ilçe belediye başkanlarımızın destekleriyle tesisleşme hamlesinde büyük yol alındı” yorumunda bulundu. Vardar Kura çekiminin Bursa ve ülke futboluna hayırlı olmasını diledi.

A GRUBU
1326 PINARBAŞISPOR
EMEK SPOR
19 MAYIS GENÇLİK
İZNİKSPOR
GEMLİKSPOR
KELES GENÇLİK
MİMARSİNAN GENÇLİK
KURTULUŞSPOR
BURGAZSPOR
İNG.DOĞANSPOR
HAMİTLERSPOR
YENİCESPOR

B GRUBU
DEMİRTAŞSPOR
KARADENİZ GÜVENSPOR
MİLLET MH. SPOR
ERDEMLİSPOR
FETHİYE İDMAN YURDU
ÇOTANAKSPOR
DEĞİRMENÖNÜSPOR
YENİŞEHİR BLD.SPOR
DUAÇINARI ÇINARSPOR
KAFKAS SPOR
KESTEL BLD.SPOR
ELMASBAHÇESPOR

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.