Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süme: "Kendimizi Bu Duruma Biz Düşürdük"

Gaziantepspor’un tecrübeli kaptanı Elyasa Süme, "Kendimizi bu duruma biz düşürdük, kendimiz de çıkmak zorundayız. Yeni bir hocamız geldi, bu değişiklik olumlu yansıyacaktır" dedi.Takım kaptanı Elyasa Süme öncelikle dün Gaziantep’te...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 19:47
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 19:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süme: "Kendimizi Bu Duruma Biz Düşürdük"
Gaziantepspor’un tecrübeli kaptanı Elyasa Süme, "Kendimizi bu duruma biz düşürdük, kendimiz de çıkmak zorundayız. Yeni bir hocamız geldi, bu değişiklik olumlu yansıyacaktır" dedi.
Takım kaptanı Elyasa Süme öncelikle dün Gaziantep’te meydana gelen patlamada şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet dileyerek yaralanan vatandaşlara acil şifalar diledi. Yaşanan olaya çok üzüldüklerini ve terörü bir kez daha lanetlediklerini söyledi.
Elyasa Süme, cumartesi günü oynayacakları Eskişehirspor maçı için, “Final maçı olacak, maçla ilgili fazla konuşulacak bir şey yok, puan tablosuna baktığınız zaman her şey ortada. Şu an avantajlı durumdayız ama işi bitirmek adına her şey bizim elimizde. Hafta sonu iyi bir sonuç almak zorundayız. İyi bir sonuçla birlikte rahatlamış olacağız” dedi.
"KENDİMİZİ BU DURUMA BİZ DÜŞÜRDÜK, KENDİMİZ DE ÇIKMAK ZORUNDAYIZ"
Süme, “Kendimizi bu duruma biz düşürdük, kendimiz de çıkmak zorundayız. Yeni bir hocamız geldi, bu değişiklik olumlu yansıyacaktır. Hatta şimdiden yansıdı. Aynı zamanda mutlu hocaya da teşekkür ediyoruz. Birlikte iyi kötü zaman geçirdik, çok hizmeti oldu. Biz şimdi önümüzdeki final maçına bakıyoruz. O maçta bütün varlığımızı ortaya koyacağız. Seyircilerden tek bir ricam olacak, gelsinler desteklesinler ama 90 dakika boyunca desteklesinler. Futbolda her şey olabilir, önemli olan skoru lehimize çevirmektir" şeklinde konuştu.
Öte yandan Elyasa Süme, şampiyonluk kutlamalarını iptal eden ve onun yerine mevlit okutan Kastamonspor’a da teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.