Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sultanların yeni hocası Vercesi

Başantrenör Jan de Brandt ile yollarını ayıran Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Belçikalı teknik adamın yerine takımın başına Angelo Verseci’yi getirdi.Geçtiğimiz sezon CEV Challenge Kupası’nı kazanan, ligi de 5. sırada bitirerek...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sultanların yeni hocası Vercesi

Başantrenör Jan de Brandt ile yollarını ayıran Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Belçikalı teknik adamın yerine takımın başına Angelo Verseci’yi getirdi.

Geçtiğimiz sezon CEV Challenge Kupası’nı kazanan, ligi de 5. sırada bitirerek yeniden Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanan Bursa ekibi, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı için oyuncu transferlerini sürdürürken, kendisine gelen teklifleri değerlendirmek için kulüpten ayrılan Brandt’ın yerine Brezilyalı çalıştırıcı ile anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon Seramiksan’ı çalıştıran Angole Verseci, daha önce İtalya ve Azerbaycan gibi ülkelerde görev yaptı. Brezilyalı başarılı antrenör Ze Roberto’nun da yardımcılığını yapan 50 yaşındaki Verseci, Hırvatistan ve Belarus Milli takımlarını da çalıştırdı. Brezilyalı Verseci ile 1 yıllık anlaşma sağlandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.