Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şükrü Ergün: Galatasaray beklediğmiz patlamayı yaptı

Galatasaray Kulübü yöneticilerinden Şükrü Ergün, sarı - kırmızılıların FC Kopenhag karşısında bekledikleri patlamayı yaptığını belirterek, çok mutlu olduklarını söyledi.UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. maçında FC Kopenhag'ı...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 00:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Kulübü yöneticilerinden Şükrü Ergün, sarı - kırmızılıların FC Kopenhag karşısında bekledikleri patlamayı yaptığını belirterek, çok mutlu olduklarını söyledi.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. maçında FC Kopenhag'ı 3 - 1 yenen Galatasaray'da yönetici Şükrü Ergün, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Şükrü Ergün, bir çok açıdan son derece güzel bir gece geçirdiklerini dile getirerek, "Oyun kalitesi açısından, oyuncuların motivasyonu açısından, skor açısından taraftarımızın candan desteğiyle takımı ateşlemesi açısından beklediğimiz bir akşamdı bu akşam ve bu akşam gerçekleşti. Galatasaray beklediğimiz patlamayı yaptı. Çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

"AMACIMIZ GRUPTAN ÇIKMAK VE YOLUMUZA DEVAM ETMEK"

Grupta 4 puanı bulunan Galatasaray'ın şansının sorulması üzerine Şükrü Ergün, "Yaptığımız matematiksel hesaplara göre diğer Kopenhag ve Juventus maçlarını kazanarak amacımız gruptan çıkmak ve yolumuza devam etmek." cevabını verdi.

Şükrü Ergün, taraftarların önceki maçlara oranla golcü futbolcu Burak'a verdiği destekle ilgili de, "Burak elinden geleni yaptı. Terini son damlasına kadar akıttı. Ayak basmadık yer bırakmadı. Biz Burak'a inanıyoruz. Burak'a güveniyoruz. Burak iyi bir Galatasaraylı iyi bir sporcudur. Bir şanssızlığı var, bu da geçecek. Bunun üzerinde durmamak lazım. Burak'ı desteklemeye devam etmek lazım." şeklinde konuştu.

Ergün, taraftarların Burak başta olmak üzere takımı desteklediği zaman sarı - kırmızılıların neler yapabileceğini de herkesin gördüğünü ifade etti.

"ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI GALATASARAY'DIR"

Galatasaray'ın ligdeki durumuyla ilgili sorulara da cevap veren Ergün, sarı - kırmızılıların şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu söyledi.

Ergün, şöyle konuştu: "Lig birincisiyle aramızda çok ciddi bir puan farkı yok. 3 puanlık sistemde bunlar çok önem verilecek şeyler değil. Her zaman herkesin söylediği gibi lig uzun bir maraton. Herşey olur. Galatasaray'ın iddiası tabii ki var. Ligde de devam ediyor ve şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray'dır."

Sneijder'in teknik direktör Mancini ile performansının arttığının dile getirilmesi üzerien Ergün, "O konuda yorum yapmak zor. Sporcuların futbol hayatlarında kısa dönemlerde performans değişiklikleri olabilir. Sneijder bunu yaşamış olabilir." diyerek sözlerini tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.