Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şuhut Belediye Hisarspor, Ortaca Belediyespor deplasmanına hazırlanıyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 8.Grupta mücadele eden Şuhut Belediye Hisarspor, bu hafta Ortaca Belediyespor deplasmanına gidiyor.Geçtiğimiz hafta Sarayköy spor’a 2-0 yenilen Şuhut Belediye Hisarspor bu hafta Ortaca Belediye spor deplasmanından...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2018 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2018 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şuhut Belediye Hisarspor, Ortaca Belediyespor deplasmanına hazırlanıyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 8.Grupta mücadele eden Şuhut Belediye Hisarspor, bu hafta Ortaca Belediyespor deplasmanına gidiyor.

Geçtiğimiz hafta Sarayköy spor’a 2-0 yenilen Şuhut Belediye Hisarspor bu hafta Ortaca Belediye spor deplasmanından galibiyetle dönmeyi planlıyor. Ortaca Belediyespor deplasman hazırlıklarını Teknik Direktör Ahmet Başkurt komitesinde Şuhut Belediye Şehir Stadyumu tesislerinde futbolcuların hırslı ve mücadeleci idmanı ile sürdürüyor.

Şuhut Belediye Hisarspor Kulübünün Başarılı Teknik Direktörü Ahmet Başkurt,’’Bu hafta oynayacakları Ortaca Belediye spor futbol müsabakasından üç puan alarak Şuhut ilçesine dönmeyi planladıklarını ifade etti.

Başarılı Teknik Direktör Başkurt, futbolcularının hırslı ve mücadeleci kimlikle çalıştıklarını ifade ederek açıklamalarını sonlandırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.