Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sualtı Hokeyi Gençler Türkiye Şampiyonası Çanakkale’de başladı

Çanakkale’de Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen "Sualtı Hokeyi Gençler Türkiye Şampiyonası" başladı.Çanakkale’de, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nu (TSSF) tarafından gerçekleştirilen "Sualtı...

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale’de Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen "Sualtı Hokeyi Gençler Türkiye Şampiyonası" başladı.
Çanakkale’de, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nu (TSSF) tarafından gerçekleştirilen "Sualtı Hokeyi Gençler Türkiye Şampiyonası", Anafartalar Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu’nda başladı. 3 gün sürecek ve 8 bayan, 20 erkek takımının katıldığı şampiyona 28 Ağustos Pazar günü ödül töreni ile sona erecek.
TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, "8 bayan, 20 de erkek takımı var. Sualtı hokeyi Türkiye’mizde artık çok sevilen, çok oynanan, çok bilinen, ulusalararası şampiyonalarda yüzümüzü ak eden bir spor branşımız. Geçtiğimiz 23 yaş altında İspanya’da erkek takımımız dünya şampiyonu oldu. Yine bu yıl da Güney Afrika’da büyüklerde erkeklerde dünya ikincisi olduk. Aslında sezon sonu olması itibariyle büyük ilgi var. Türkiye’de havuzların olduğu her yerde bu spor branşını yaygınlaştırmak için bu tip şampiyonalar yapmaya çalışıyoruz. Pazar günü öğlen gibi müsabakalar sona erecek. İlk üçe giren kulüplerimiz madalya ve kupayla ödüllendirilecek" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.