Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sualtı Hokeyi Büyükler Türkiye Şampiyonası Balıkesir’de başladı

Sualtı Hokeyi Büyükler Türkiye Şampiyonası (TSSF) bugün Balıkesir’de başladı.Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Atatürk Yüzme Havuzu, Sualtı Hokeyi Büyükler Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yaptı.1-3...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sualtı Hokeyi Büyükler Türkiye Şampiyonası Balıkesir’de başladı
Sualtı Hokeyi Büyükler Türkiye Şampiyonası (TSSF) bugün Balıkesir’de başladı.
Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Atatürk Yüzme Havuzu, Sualtı Hokeyi Büyükler Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yaptı.
1-3 Temmuz Sualtı Hokeyi Büyükler Türkiye Şampiyonasının açılış töreni Balıkesir’de gerçekleştirildi. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen’in konuşmasıyla başlayan program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.
Sualtı Sporları Federasyonu’nun en önemli branşlarından biri olduğunu ifade eden Özen, son günlerde yaşanan terör olaylarında da şehit düşen vatandaşlara rahmet diledi.
Özen açıklamasının devamında, "Sualtı Hokeyi Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nu uluslararası arenada Dünya ve Avrupa şampiyonalarında her zaman için bayrağını göndere çektirmiş, ulusumuzu ve federasyonumuzu gururla temsil etmiş en önemli branşlarından bir tanesidir. Geçtiğimiz yıl ağustos ayında İspanya’da gerçekleştirilen turnuvada Erkek 23 yaş altı milli takımımız dünya şampiyonu olmuştur. Onları buradan tekrar tebrik ediyorum. Bu başarıyı perçinleyerek bu yıl nisan ayında Güney Afrika’da icra edilen Dünya Şampiyonasında da Büyük Erkek Milli Takımı’mız dünya ikinci olmuştur. Onları da ayrıca tebrik ediyorum. Sualtı hokeyi branşı bizi onurlandıran en önemli branşlarımızdan biridir. Bugün burada 15 erkek 9 bayan takımla mücadele ediyoruz" şeklinde konuştu.
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Şahin Özen’in konuşması sonrası müsabakalara geçildi. İlk müsabakayı İstanbul Orka Sualtı Sporları Spor Kulübü ve Olimpik Yüzme Spor Kulübü gerçekleştirdi.
İstanbul, Ankara, Eskişehir ve Kocali’nden toplam 19 takımın yarışacağı müsabakalarda 15 erkek 9 bayan takımı yer alıyor. Müsabakalar pazar günü gerçekleştirilecek final maçı ile son bulacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.