Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Stoican: “Öğrenecek çok şeyimiz var”

Zimbru Teknik Direktörü Flavius Stoican, “Bu maçtan kendi dersimizi çıkarmamız gerekiyor. Öğrenecek çok şeyimiz var” dedi.UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Osmanlıspor’a 5-0 mağlup olan Zimbru takımının teknik direktörü Stoican,...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 01:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 01:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zimbru Teknik Direktörü Flavius Stoican, “Bu maçtan kendi dersimizi çıkarmamız gerekiyor. Öğrenecek çok şeyimiz var” dedi.
UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Osmanlıspor’a 5-0 mağlup olan Zimbru takımının teknik direktörü Stoican, maç sonrası basın toplantısında, “Öncelikle ev sahibi ekibi bu turu geçtiği için tebrik ediyorum. Bir sonraki tura geçmeyi hak etti. Bizim için de konuşmak gerekirse bu maçtan kendi dersimizi çıkarmamız gerekiyor. Öğrenecek çok şeyimiz var. Bugünkü ilk gol penaltıdan geldi. Bu da bizim takımımızda bir hayal kırıklığı oldu. Güçlü bir takıma karşı oynuyorduk. Geri dönmemiz zor oldu. Tabii ki güçlü, çok iyi oyunculara sahip bir takımla oynadık. Buradan kendi takımımı da ilk maçtaki ve buradaki gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.